Tractorpullingteam ‘T Valt Met wordt meer een samenwerking

Eind 2009 kwam er van een stel enthousiaste mannen via onze site de vraag om sponsoring voor de verbouw van hun trekker die gebruikt wordt voor tractorpull wedstrijden. In eerste instantie waren we daar geen voorstander van, maar hebben wel ingestemd om te helpen met- en het verschaffen van diverse materialen en onderdelen.

Na een periode van enkele maanden bouwen, was het moment daar om daadwerkelijk met de bolide de baan op te gaan. Dit niet geheel onverdienstelijk en onopgemerkt.

Na diverse succesvolle jaren, met veel behaalde podiumplaatsen is er besloten de “met veel bloed, zweet en tranen” gebouwde Valmet in te ruilen tegen onderdelen……….

Het team aan het woord;

Nu, ruim negen jaar later en kijkend naar de toekomst, hebben we besloten dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging en hebben een goede deal kunnen sluiten met Leemac uit Liessel. We doen dit met een lach en een traan. De lach, omdat de trekker een geweldig leuke nieuwe eigenaar krijgt en een traan, omdat we afstand doen van een geweldig mooie en fijne trekker. Deze “brok in de keel” zal niet snel verdwijnen.

De Valmet 2105 gaat gelukkig niet verdwijnen uit Nederland en zal in 2015 hoofdzakelijk in Brabant op de baan te zien zijn en gereden worden door een geweldig team van de firma Leemac/Leenders uit Liessel. Wij wensen Dries, Frank en de rest van de medewerkers heel veel plezier en vele mooie runs toe!

En wat gaan wij dan doen???
Wij gaan een nieuwe uitdaging aan. We willen ons de komende periode (we zien wel wanneer we klaar zijn) gaan richten op een nieuw te bouwen 3,6T supersport trekker. Het wordt een Valtra. Welke type en kleurstelling laten we ons nog niet over uit. We zullen hem gaan bouwen volgens NTTO reglement. Maar dit wil niet zeggen dat we NTTO competitie zullen gaan rijden. Die lat zal voor ons als “low budget team” te hoog liggen.

Door de enorme betrokkenheid van onze medewerkers bij het team, is er van sponsoring al lang geen sprake meer, maar is het geleidelijk een samenwerking geworden.

De tekeningen zijn in progressie en we zijn nu in afwachting van de eerste bouwresultaten, die inmiddels is aangevangen.

We houden u op de hoogte.

Voor meer informatie kunt u ook de site bezoeken; http://www.tvaltmet.nl/nieuws.html

Voor meer informatie