“Wildlands” Emmen bestelt speciale tent

Het zal een ieder niet ontgaan zijn Dierenpark Emmen heeft de poorten op 31 december 2015 definitief gesloten, om op 25 maart 2016 op een andere locatie in Emmen een nieuw themapark Wildlands Adventure Zoo Emmen te openen. Het park heeft op deze locatie niet alleen meer oppervlakte, maar wil door het nieuwe concept de bezoeker op een totaal andere manier van de natuur en haar bewoners laten genieten.

Om aaSafaritent opzetn het concept een steentje bij te dragen heeft onze klant Rent an Army Tent de opdracht gekregen een speciale tent te ontwikkelen.

Omdat wij al de stalen koppelstukkenHoektent tryout koppelstukken voor de diverse tenten verzorgen waaronder de “Safari Tent”, was dit een mooie insteek om een zogenaamde hoektent te gaan ontwikkelen. Hier worden twee safari tenten in een hoek met elkaar verbinden.

Op dit moment is de “hoek” in een try-out fase bij onze klant, om na goedkeur in productie te worden genomen. Aangezien het park op 25 maart open gaat moeten we met z’n allen er met de schouders onder om dit te realiseren. Resultaat volgt later, wordt vervolgd.

Voor meer informatie